Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Spanyolországból hozhat balhátvédet Mourinho! – Sajtóhír

Angol és spanyol sajtóértesülések szerint a Manchester United menedzsere, José Mourinho a La Ligából erősítheti meg csapata védelmének bal oldalát.

Aarón Martin (jobbra) akcióban az Espanyol színeiben (Kép: as.com)

A Manchester United együttesénél a balhátvéd pozíciója továbbra is egy sarkalatos pontja a csapat összeállításának. Játszott már ezen a poszton a szezonban Daley Blind, Matteo Darmian vagy Ashley Young is, ami azt is jelezheti, hogy José Mourinho-nak a tehetséges, ám sokat sérült Luke Shaw hiányában nincs igazán első számú választottja.

A hírek szerint a “vörös ördögök” portugál menedzsere éppen ezért is szeretne egy megbízható játékost a védelem bal oldalára. Mourinho figyelme a spanyol AS című sportnapilap szerint Barcelonára irányult, mégpedig a katalán főváros kisebbik csapatára. A madridi székhelyű sportnapilap szerint az Espanyol 20 esztendős nagy tehetségnek tartott játékosa, Aarón Martin keltette fel a manchesteriek érdeklődését.

A spanyol U19-es válogatott alapembere a legutóbbi szezonban az Espanyolba abszolút berobbanó játékos fejlődését az elmúlt időszakban kezdte el figyelni az MU, és ennek érdekében az angolok már megfigyelőket is küldtek Spanyolországa az Espanyol meccseire. Amennyiben igaznak bizonyulnak a hírek, Mourinhóék a télen konkrét ajánlattal is jelentkezhetnek az Espanyolnál.

Aarón Martin szerződése egyébként nem biztos, hogy olcsó megoldás lenne az MU-nak, hiszen a fiatal játékos nemrég 2022-ig szerződést hosszabbított, melynek értelmében kivásárlási ára 40 millió euróra rúghat.