Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozik az ügyvezető? – sajtóhír

Rengeteg támadás érte az utóbbi időben az Újpest tulajdonosát és ügyvezetőjét. Utóbbi távozhat a lila-fehérektől.

maxresdefault (6)

A nyári címercsere óta nincs nyugta Gyarmati Eszternek, az Újpest ügyvezetőjének, akit obszcén tőmondatokban próbáltak távozásra bírni a szurkolók a meccseken. Így a belga tulajdonos mellett ő volt az elsőszámú célpont. Lapértesülés szerint könnyen lehet, hogy pozíciójában megingott, így aztán leváltják. Arról nem tudni, hogy csak áthelyezik, vagy végleg elköszön Újpesttől.

Amennyiben távozik, úgy az eddigi technikai igazgató, Böőr Zoltán kerülhet a helyére, de azt is pletykálják, hogy külföldről érkezik új ügyvezető.

Gyarmati a 2000-es évek elején került a IV. kerületi egyesülethez, ahol eleinte tolmácsként, majd szervezési igazgatóként dolgozott, mielőtt 2011-ben Roderick Duchatelet megvásárolta a labdarúgóklubot. Innentől kezdve előbb klubigazgatóként, majd ügyvezetőként dolgozott.

Jelenleg hosszabb szabadságát tölti a sportvezető, ráadásul külföldön, így nem szólalt meg az ügyben, ellenben a klubbal, amely nem kívánta kommentálni az értesüléseket. „Ezzel a kérdéssel nem szeretnénk foglalkozni, ha bármilyen változás történik a klub bármelyik pozíciójában, arról a megfelelő időben, a saját hivatalos honlapunkon tájékoztatjuk a szurkolóinkat és a közvéleményt.” – fogalmazott az egyesület képviseletében Méhes Tamás, kommunikációs igazgató.

~GS~