Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: 30 millió az U17-es Vb sztárjáért

Jelenleg is zajlik az U17-es Világbajnokság Indiában. A torna egyik legnagyobb sztárja a brazilok csatára, a Flamengo egyik legnagyobb kincsének számító Lincoln. A 16 esztendős tehetség máris felkeltette a megfigyelők érdeklődését.

lincolnu17

Lincoln csak decemberben lesz 17 esztendős, és 18 éves koráig még csak menedzsert sem fogadhat fel maga mellé, ám a hírek szerint az FC Barcelona és nevelőklubja, a Flamengo máris megkezdte a tárgyalásokat a generáció egyik legígéretesebb játékosáról.

A Guardian a közelmúltban állított össze egy 60 fős listát a legígéretesebb tehetségekről. Nem túl meglepő módon Lincoln is köztük van. A brazilok 9-ese az U17-es Vb-n három meccsen három gólt ért el.

Az AS híre szerint a Barcelonánál komolyan számolnak Lincoln szerződtetésével, még úgy is, hogy a Flamengo 30 milliós eurós kivásárlási árat szabott meg.

Az ifjú csatár és társai ma este a világbajnokság nyolcaddöntőjében lesznek érdekeltek, mégpedig a Honduras elleni mérkőzésen. Győzelem esetén a már negyeddöntős németek következnek, akik egy sima négyessel döngölték földbe Kolumbiát.

Balogh József