Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Az új igazolás még mindig nem tud betelni azzal, hogy Messivel játszhat!

Az FC Barcelona színeiben az Olympiacos elleni Bajnokok Ligája találkozón kezdőként debütálni készülő Paulinho úgy tűnik, továbbra sem igazán tud elvonatkoztatni attól, hogy Lionel Messi csapattársaként léphet pályára meccsről-meccsre.

(Kép: besocer.com)

Azt követően, hogy a Juventus és a Sporting ellen is csereként küldte pályára Ernesto Valverde Paulinhot, a brazil az Olympiacos ellen (Tv. 20:45, Sport 1) először kezdhet Bl találkozón a Barcában. A 29 esztendős középpályást ennél már csak egy valami foglalkoztatja jobban!

“Messivel együtt játszani leírhatatlan érzés. Kiváltságként élem meg mindezt! Hihetetlen futballista, utánozhatatlan képességekkel.” – Áradozott Paulinho a Barca 10-eséről, majd azért még saját maga barcelonai beilleszkedéséről is ejtett pár szót.

“Sokakat meglep, hogy alkalmazkodni tudtam a csapat játékstílusához. Pedig mindig is hasonló szerepkörben futballoztam. A válogatottnál és Barcelonában is szabadabban mozoghatok a pályán, így oda tudok érni a kapu elé.” – Vélekedett a brazil, aki ugye mint ismert, első két kaput eltaláló lövéséből egyaránt gólt szerzett új csapatában.

“Minden tőlem telhetőt meg szeretnék tenni azért, hogy a pályán a csaptársaim segítségére legyek! Amikor megérkeztem, persze még éreztem, hogy kicsit  bizalmatlanok vagyunk egymással, de érzem a támogatásukat, különösen azoknak az embereknek, akik a leigazolásom mellett döntöttek. Nem könnyű egy új csapatban, főleg a Barcelonában kivívni azt, hogy kezdőként léphess pályára. Különösen igaz ez szerintem a Bajnokok Ligájára, amelyhez fogható sorozatot nem tudnék még egyet mondani a futballvilágban! Élni  szeretnék minden adódó lehetőséget, hiszen az életben nem mindig csak jó dolgok történnek velünk!” – Így az esti Bl találkozó kapcsán érezhetően izgatott 45-szörös brazil válogatott játékos.