Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: Guardiola szerint a Napoli a legjobb csapat, amellyel eddig szembenézett

Tegnap este a Bajnokok Ligája F csoportjában a Manchester City a Napolit fogadta, ahol Guardiola gárdája legyőzte az olaszokat, ám a spanyol szakember szerint az eddigi legjobb ellenféllel került szembe karrierje során. 

mauriziosarripepguardiola-cropped_14ko1higmk1l11bd6dcnzry8b5

Forrás: fourfourtwo.com

Az angolok menedzsere, Pep Guardiola nem fukarkodott a dicsérő szavakkal a tegnap esti mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. Elmondása szerint lenyűgözte őt a jelenlegi olasz listavezető játéka klubja ellen.

A Napoli egy fantasztikus és kivételes csapat, akik olyan játékot mutattak, amire számítottunk. Kiválóan variálják a rövid és a hosszú passzokat a játékukban. Azt hiszem, ez a legjobb csapat, amellyel valaha szembenéztem, ezért nagyon boldog vagyok, hogy nyertünk. Ők most Európa egyik legjobb együttese, elképesztő, ahogy játszanak, így nekünk is elképesztőnek kell lennünk, ha ismét győzni akarunk ellenük.”

A City elég hamar kétgólos vezetést szerzett, de a Napolinak is meg volt minden esélye arra, hogy legalább egy döntetlent elérjen az angolok ellen, azonban a nekik ítélt két tizenegyesből Mertens kihagyta az egyiket.