Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: a Liverpool egykori támadója érkezhet! – sajtóhír

Korábbi Liverpool támadót igazolna a londoni együttes? A The Independent információi szerint az Antonio Conte által irányított Chelsea szeretné szerződtetni a januári átigazolási időszak folyamán a Crystal Palace belga labdarúgóját, nevezetesen Christian Benteke-t. 

Christian-Benteke-is-out

A hírek szerint Antonio Conte nincsen megelégedve Michy Batshuayi teljesítményével, s ennek tükrében új csatár érkezhet a helyére. Állítólag azonban nemcsak Benteke a londoni “kékek” egyetlen kiszemeltje, korábban oldalunk is beszámolt arról, hogy a Chelsea szemet vetett a Red Star Belgrád ghánai támadójára, Richmond Boakye-ra illetve még Jamie Vardy neve is ott szerepel a kívánságlistán. 

Christian Benteke csupán egy szezont húzott le a Liverpool színeiben, a “vörösök” nagy elvárásokkal igazolták le az Aston Villában remekül teljesítő belgát, ám végül nem tudott beteljesíteni a hozzáfűzött reményeket. Innen igazolt tavaly nyáron jelenlegi csapatához, azaz a Crystal Palace-hoz. Benteke ezidáig 160 mérkőzésen lépett pályára a Premier League berkein belül, melyek során 66 alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár