Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Továbbment a Honvéd az Ifjúsági Bajnokok Ligájában

Hazai pályán aratott 1-0-s sikerével összesítésben 3-2-vel búcsúztatta montenegrói ellenfelét, a Sutjeska Niksicet a Budapest Honvéd U19-es csapata az Ifjúsági Bajnokok Ligája selejtezőjének bajnoki ágán. Simon Miklós tanítványai így egy párharcra van a csoportkörtől.

májer miln

Májer Milán, a kispesti gól szerzője (Fotó: a klub hivatalos Fb-oldala)

Az idegenbeli 2-2-es döntetlen után hazai pályán, 3000 néző előtt szűken, de viszonylag magabiztosan nyertek a kispestiek Májer Milán találatának köszönhetően: a szerbeknek még csak kaput eltaláló lövésük sem volt, míg a Honvéd fiataljai 18-szor próbálkoztak, két kapufát is lőttek. A továbbjutás tehát nem forgott veszélyben, végül összesítésben 3-2-vel kvalifikált a következő fordulója a Kispest.

A két hét múlva esedékes utolsó selejtezőkörben az orosz Krasznodar gárdája lesz az ellenfél.

Bp. Honvéd – Sutjeksa Niksic 1-0 (1-0)

Helyszin: Bozsik József Stadion Vezette: Michael Ocenas (szlovák)
Gólszerzők: Májer Milán (22′) ill: –
Sárga lap: Nagy (51.), Kovács (83.), ill: Babic (43., 80.), Micunovic (69.)
Kiállíva: – ill: Babic (80.)
Honvéd FC: Berla – Bodrogi, Temesvári, Nagy, Kovács – Stoiacovici, Cseh (Soltész 74.), Szendrei – Bíró (Szabó 62,) Novák (Cipf 84.), Májer Vezetőedző: Simon Miklós
Sutjeska Niksic: Dubljanic – V. Vlahovic, Babic, A. Vlahovic, Krulanovic – Vuljacic (Erakovic 78), Micunovic (Pajovic 84.), Bubanja – Becirovic, Marucis, Osmajic Vezetőedző: Dragan Mijanovic.