Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane: “Teljesen normális eredményt értünk el!”

Mint ismert a Real Madrid 1:1-re végzett a Tottenham együttesével a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. A találkozót követően természetesen megszólalt Zinedine Zidane, a blancók trénere is.

(Kép: marca.com)

“Teljesen normális eredményt értünk el, hiszen egy nagyszerű csapat ellen játszottunk.” – Kezdett bele a lefújást követően értékelésébe a madridiak trénere. “A Tottenham jól futballozott, nehéz ellenfél. Nekünk ezek után nincs más dolgunk, mint megpróbálni nyerni a Wembley-ben.” – Tekintett előre a következő körre Zidane, aki azért nem volt teljesen elégedett csapatával. “Álmosan kezdtünk, és csak az egyenlítést kvöetően tudtunk felpörögni. A bekapott gól fújt ébresztőt, ezt pedig nehéz elfogadnunk, de most már teljesen mindegy, hiszen nem tudunk változtatni az eredményen.” – Így a francia szakember.

A Real vezetőedzője röviden még kitért a blancók cserejátékosaira is. “Csak azért nem fogok cserélni, hogy elmondhassam magamról, hogy mindhárom lehetőségemet kihasználtam. Ha csak nem szükséges, nem változtatok. Asensio például azért szállt be, mert Benzema elfáradt, Lucas Vázquez beállításától pedig azt vártam hogy új lendületet vigyen a csapatba, más kérdés, hogy erre sajnos nem volt lehetősége.” – Zárta értékelését Zidane.