Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Közeleg Ibrahimovic visszatérése?

Mint közismert, Zlatan Ibrahimovic áprilisban szenvedett keresztszalag-szakadást, így kénytelen volt kihagyni az előző évad fináléját és természetesen az idei szezon kezdetét is.

afp

Az áprilisi sérülés már csak egy rossz emlék ( forrás: afp.com)

Most viszont rendkívül pozitív hírek kaptak szárnyra a játékos felépülésével kapcsolatban, ezek szerint a 36 éves klasszis már egy hete a csapat többi részével edz. A United edzői- és orvosi stábja – kihasználva a vb-selejtezők okozta 2 hetes szünetet – fokozatosan egyengették Ibrahimovic útját vissza a teljes értékű edzések rutinjába. Belső információk alapján a támadó általában 25-30 percet tölt társaival és már 90 százalékos fizikai állapotban van.

A durvább fizikai kontaktusokat és ütközéseket még kerülnie kell, de passzolni, lőni és futni már gond nélkül tud. Emellett természetesen folytatja az előírt erőnléti edzéseket, nem egyszer látni az edzőteremben órákkal azután is, hogy társai már rég elhagyták az edzőközpontot.

Ha tehát igazak a kiszivárogtatott információk, akár az sem elképzelhetetlen, hogy az előzetesen januárra becsült visszatérésére hamarabb sor kerül, José Mourinho és a United szurkolók legnagyobb örömére.

(zp)