Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: újabb brazil ‘csodagyerek’ érkezhet! – Sajtóhír

Sajtóértesülések szerint Vinícius Junior után a brazil futball egyik újabb nagy ígérete, a Flamengo csatárával egyidős, Alan de Souza Guimaraes, avagy ismertebb nevén Alan is a Real Madrid játékosa lesz.

(Kép: )

A Real Madriddal kapcsolatos ügyekben jártas Marca című sportnapilap szerint a “királyi gárda” szóbeli egyességet kötött a 17 esztendős Alan de Souza Guimaraes-sal és képviselőivel arról, hogy a 17 esztendős támadó középpályás 2018 nyarán,  a spanyol fővárosba szerződik.

A madridi székhelyű lap beszámolói szerint a Realnak így már csak a játékos klubjával, a Palmeiras-szal kell majd egyességre jutnia. Ez azonban nem biztos hogy olyan gördülékenyen megy majd, hiszen Alan szerződése 2019-ig szól a brazil klubbal, kivásárlási ára pedig 50 millió euróra tehető. Persze a blancók szemszögéből nem zárható ki, hogy a jövő nyáron szerződésének utolsó évébe lépő Alant kedvezőbb áron engedi majd el a Palmeiras. A tehetséges játékos egyébként 18. születésnapját márciusban tölti majd be, így az életkor biztosan nem lehet akadálya a transzfernek.

Alanról még érdemes megjegyezni, hogy a Real által már “bezsákolt” Vinícius Junior válogatottbeli csapattársa, és jelenleg mindketten Indiában tartózkodnak az U17-es világbajnokságon.