Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: A PSG sztárja elárulta miért utasította vissza a katalánokat!

Mint ismert a nyáron az FC Barcelona a nyáron erőteljesen fontolgatta, hogy leigazolja a Paris Saint-Germain együttesétől Marco Verrattit. Az olasz középpályás most elárulta, sokat nem kellett gondolkodnia a döntésén.

(Kép: as.com)

Marco Verrattit saját elmondása szerint a nyáron egy rövid találkozó Antero Henriquével, a PSG sportigazgatójával győzte meg arról, hogy marad a francia fővárosban. Az olasz válogatott játékos elmondta, elégedett azzal, hogy a PSG nagyratörő terveinek részese maradhatott.

“Őszintén megmondva, öt év után a nyáron először gondolkoztam el azon, hogy vajon maradjak-e.” – Idézi Verrattit a L’Équipe című francia sportnapilap. “Az emberek hajlamosak azt gondolni, hogy a pénz miatt vagyok Párizsban. Ennyit azonban máshol is kereshetnék, nem beszélve arról, hogy a nyáron egy klub 100 millió eurót is hajlandó lett volna kifizetni értem. Talán ott még magasabb lehetett volna a fizetésem!” – Folytatta Verratti, majd Neymart is belevonva megindokolta maradásának igazi okát.

“Itt van például Neymar, a Manchester Citynél, vagy a Chelsea együttesénél többet is kereshetne. Ő sem a pénz miatt igazolt ide! Mindkettőnk számára a klub projektje vonzó, azt gondolom ezen a téren hasonlóan is gondolkozunk.” – Így a 24 esztendős középpályás.

“Sok minden történt velem a nyáron, olyan dolgok is, melyekkel nem kalkuláltam. (Verratti például ügynökét, Donato Di Camplit lecserélte Mino Raiolára – a szerk.) De azt egyszer se mondtam a PSG-nek, hogy távozni szeretnék! A vezetőkkel megvitattunk ugyan néhány dolgot, amik nem voltak egyértelműek a számomra. Például, hogy a csapat meg szeretne-e nyerni minden sorozatot. Antero Henriquével volt egy rövidebb beszélgetésünk, mely után már tudtam, hogy maradni fogok. Hozzáteszem, senki ne gondolja, hogy Neymar vagy Mbappé miatt maradtam itt, hiszen róluk akkor még szó sem volt, hogy leigazolná a klub.” – Zárta gondolatmenetét a párizsiak játékosa.