Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Kiütötte ellenfelét a Bayer Leverkusen!

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 9. fordulójának szombati játéknapján a Heiko Herrlich által irányított Bayer Leverkusen a Dieter Hecking vezette Mönchengladbach otthonába látogatott. 

Teljes képernyő rögzítése 2017. 10. 21. 174300

Finoman szólva is érdekesen alakult ez a mérkőzés. A hazai együttes, azaz a Borussia Mönchengladbach már elég korán, egész pontosan a 7. percben megszerezte a vezetést Johnson találatának köszönhetően. A félidőben nem is esett több gól. A fordulást követően Sven Bender révén gyorsan egyenlített a Leverkusen, aztán az 59. minutumban Bailey, majd a 61. percben Brandt volt eredményes a gyógyszergyáriak részéről. Heiko Herrlich csapata végül kiütéses csapást mért a Gladbach-ra, a 69. minutumban Volland, míg a 81. percben pedig még Pohjlanpalo is berámolt egyet a hazaiak kapujába. 

Mönchengladbach – Bayer Leverkusen 1-5 (1-0)
Gólszerzők: 
Johnson(7.) ill. S. Bender(48.), Bailey(59.), Brandt(61.), Volland(69.), Pohjanpalo(81.)
Kiállítás: – ill. –

A mérkőzés nem indult túl jól a vendég VfB Stuttgart számára, mivel Hannes Wolfnak már a 10. percben kényszerűségből le kellett cserélnie Dennis Aogo-t. A 23. minutumban megtört a gólcsend, az RB Leipzig osztrák középpályása, Sabitzer egy gyönyörű góllal juttatta előnybe csapatát. A lipcseiek számára végül ez az egy gól is elegendő volt a győzelemhez, s Hasenhüttl csapata továbbra is ott van a listavezető Dortmund nyomába. 

RB Leipzig – VfB Stuttgart 1-0 (1-0)
Gólszerzők:
Sabitzer(23.) ill. –
Kiállítás: – ill. –