Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Celtic csillagát vinné a Tottenham! – sajtóhír

A Daily Record információi szerint a Mauricio Pochettino által irányított Tottenham Hotspur szeretné leigazolni a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Scottish Premiership) szereplő Celtic tehetséges szélső védőjét, Kieran Tierney-t. 

13761173.jpg.gallery

A mindössze 20 esztendős Kieran Tierney számára nagy jövőt jósolnak, amely nem is csoda, látva azt, hogy ilyen fiatal alapembere a Celticnek és mellette a skót labdarúgó-válogatottnak is. A Tottenham Hotspur állítólag régóta figyeli, s a továbbá a hírek szerint a Bayern München – Celtic mérkőzésre megfigyelőt is küldött a Spurs annak érdekében, hogy szemügyre vegyék Tierney játékát, teljesítményét. 

Kieran Tierney a 2014/2015-ös szezon folyamán mutatkozott be a Celtic legjobbjai között, majd a következő idénytől fogva már a neves skót klub alapembere lett. A csapat színeiben ezidáig minden frontot egybe véve 95 találkozón lépett pályára, ezeken pedig 23 gólpasszt osztott ki társai között, amely egy védőtől nem éppen rossz teljesítmény. A jelen állás szerint egyébként szerződése 2021-ig köti a Celtichez. 

Németh Boldizsár