Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazai pályán hozta a kötelezőt a Real! – Videóval

A spanyol bajnokság kilencedik fordulójában a Real Madrid hazai pályán érvényesítette a papírformát az Eibar együttese ellen.

Marcelo gólöröme (Kép: )

Real Madrid – Eibar 3-0 (2-0)
Santiago Bernabéu stadion, Vezette: Alfonso Alvaréz
Gól: P. Oliveira (18. -öngól), Asensio (28.) Marcelo (82.)
Sárga lap: Casemiro, illetve Charles
Piros lap: –

Real Madrid: Navas – Nacho, Varane, Ramos, T. Hernández – Ceballos (Marcelo, 71.), Casemiro, Modric – Isco (L. Vázquez, 71.), C. Ronaldo, Asensio (Benzema, 64.). Vezetőedző: Zinedine Zidane

Eibar: Dmitrovic – Capa )Pena, 73.), Arbilla, P. oliveira, Lomban, Cote – Jordan, Escalante (Enrich, 79.), Rivera, Inui – Charles. Vezetőedző: José Luis Mendilibár

A Barca szombati győzelme után kötelező feladat állt a Real Madrid előtt is hazai pályán, mégpedig az Eibar ellen. Zidane mester nem is bízott semmit a véletlenre, bár Toni Kroos, Marcelo vagy Karim Benzema csak a kispadon kezdett, őket Dani Ceballos, Théo Hernández és Marco Asensio pótolták.

A találkozón hamar vezetéshez jutottak a madridiak, miután a 18. minutumban Paulo Oliveira védhetetlenül fejelt saját kapujába. (1-0)

https://www.youtube.com/watch?v=oq0UYCfcG9k

Nem kellett sokat várnia a Bernabéu közönségének az újabb hazai gólra, hiszen 10 perccel később Marco Asensio lőtte el egyből Isco megpattanó beadását, alaposan meglepve ezzel a hazaiak kapusát. (2-0)

https://www.youtube.com/watch?v=zwm-l7jTpx8

A folytatásban sokáig úgy tűnt, hogy a kényelmesen futballozó Real miatt újabb gól már nem esik a találkozón, a hajrában azonban megrázta magát a “királyi gárda” és egy villámgyorsan végigvitt, szemre is roppant tetszetős támadás végén a csereként beálló Marcelo került helyzetbe, a brazil pedig ballal nem hibázott! (3-0)

https://www.youtube.com/watch?v=Dl9ZYzZnyaw

A Real Madrid magabiztosan gyűjtötte be a kötelező három pontot, ám ha valaki, akkor Cristiano Ronaldo biztosan elégedetlen lehet, hiszen a forduló után még mindig egyetlen szerzett góllal áll a bajnokságban!

Korábban játszották:

Leganés – Athletic Bilbao 1-0 (0-0)
Gól: Beauvue (54.)

A hazaiak minimális különbségű győzelmét felértékeli, hogy a Leganés immáron jelenleg 17 megszerzett pontjával 5. a táblázaton, és van egy mutató, amelyben tartja a versenyt a Barcával: A kis csapat mindössze három gólt kapott 9 mérkőzésen!
Le a kalappal ez előtt a teljesítmény előtt!