Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Svájc: rekordbajnok vendégsiker az örökrangadón! – videóval

Elképesztő végeredmény született tegnap koraeste, a svájci bajnokság 12. fordulójában. A bajnoki címről 2009 óta csak álmodozó Zürich (amely azóta már megjárta a másodosztályt is) újoncként, ám mégis esélyesként fogadta a Grasshoopers együttesét.

FUSSBALL, SUPER LEAGUE, NATONALLIGA A, MEISTERSCHAFT, SAISON 2017/18, FCZ, FC ZUERICH, GC, GRASSHOPPERS, GRASSHOPPER CLUB ZUERICH

A második helyről várta a mostani fordulót az FCZ, amely az első 11 körben 5 gólt kapott összesen. Most majdnem ugyanennyit, miközben egyetlen egyszer sem találta el a kaput. Pedig a kék-fehérek próbálkoztak becsülettel, ám a játékosként Basel-legenda Murat Yakin nagyon összerakta a rekordbajnok Grasshoppers-t.
A „Szöcskék” 4-0-ra diadalmaskodtak. A gólszerzők közé büntetőből feliratkozott a Red Bull Salzburg osztrák támadója, az előző évben a Ferencvárosban szereplő, és bizonyító Marco Djuricin is.
Magabiztos győzelmével a Grasshoppers megkezdte a felzárkózást az élemzőnyre, amelyet a Young Boys vezet, és amely együttes csak ma lép pályára.

FC Zürich – Grasshoppers 0-4 (0-1)
Gólszerzők:ill. Andersen (15. perc), Bajrami (56.), Djuricin (59.-büntetőből), Zesiger (88.)

A tabella állása:

svájcliga001

Íme, a vendégek négyese:

Balogh József