Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A brazil szövetségi kapitány számítana a Napoli sztárjára

A brazil szövetségi kapitány, Tite beszélt a Napolit erősítő középpályás, Jorginho válogatottságának kérdéséről – a 25 éves futballista két barátságos meccsen már pályára lépett az olasz válogatottban, de úgy tűnik, még szülőhazájában sem mondtak le róla teljesen.

jorginho

(Fotó: football-italia.net)

“Személyesen is beszéltem nemrég vele, miután már hosszú ideje figyelem” – mondta a selecaót 2016 óta irányító tréner. “Pontosan ismertettem vele a helyzetet a legutolsó részletig. Megmondtam neki, hogy innentől kezdve neki kell dönteni, melyik válogatottat választja. Rendkívül fontos döntés lesz számára.” – magyarázta Tite.

És, hogy mennyi esélyt lát arra, hogy Jorginho mégis szülőhazáját válassza végül? “Meglátjuk, mi lesz belőle. Most már tudja a srác, mit gondolunk róla és milyen szerepet szánnánk neki.” – vélekedett a szakember.

A nápolyi középpályás még 2016-ban játszott két barátságos meccsen összesen 24 percet Antonio Conte olasz válogatottjában, Spanyolország és Skócia ellen viselhette a Squadra Azzurra mezét. Nagyszülei révén olasz származású, 16 éves kora óta pedig Olaszországban is él.