Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING! – Eldőlt Ronald Koeman sorsa! – hivatalos

Friss! – Eldőlt Ronald Koeman sorsa! Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Everton hivatalos közleményében tudatta, hogy a jövőben már nem a holland vezetőedző fogja irányítani a liverpooli csapatot…

Evertons-Dutch-manager-Ronald-Koeman-re

Az Everton vezetősége az idei nyári átigazolás során mindent megtett annak érdekében, hogy megerősítse a csapat keretét. A liverpooli “kékek” leigazolták többek között Davy Klaassen-t, Gylfi Sigurdsson-t, Michael Keane-t illetve visszatért a Manchester Unitedtől Wayne Rooney. Az Everton azonban hétről hétre gyenge teljesítménnyel rukkolt elő, s ennek köszönhetően előbb-utóbb várható volt, hogy a vezetőség drasztikus lépéseket fog tenni. Ez tehát ma meg is történt.

Ronald Koeman tavaly nyáron került az Everton élére, s az első szezonja mondhatni kiemelkedőre sikeredett. A liverpooli alakulat több nagyágyú ellen is képes volt jó és kiugró eredményt elérni, gondolhatunk itt a City elleni 4-0-ra vagy az Arsenallal szembeni 2-1-es győzelemre. A holland tréner legénysége végül a 7. helyen ért célba, az aktuális idényben viszont az Everton csupán a 18. pozícióban tanyázik, ami ugyebár kiesést ér. 

Németh Boldizsár