Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Casemiro a Premier League-ben?

A Don Balón információi szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid kötelékébe tartozó brazil válogatott középpályást, Casemiro-t szeretné leigazolni a José Mourinho által irányított Manchester United…

11_130879

A spanyol lap úgy értesült, hogy a Manchester United annyi pénzt sem sajnálna Casemiro játékjogáért, mint amennyit annak idején a Juventusnak fizettek ki Paul Pogbáért cserébe. Állítólag a “vörös ördögök” mellett a Paris Saint-Germain is kopogtat a Real Madrid ajtaján, de Casemiro távozására összességében kevés esélyt látnak, tehát minden bizonnyal maradni fog Madridban. 

Casemiro 2013 januárjában került kölcsönbe a Real Madridhoz, majd nyáron végleg szerződtette őt a királyi gárda. A klub alapemberévé Zinedine Zidane érkezésével vált szépen lassacskán, s mostanra valóban kirobbanthatatlannak számít a madridi alakulat kezdőjéből. Casemiro ezidáig minden frontot egybe véve 116 mérkőzésen lépett pályára a Real Madrid színeiben, melyek során 9 alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár