Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Werner: “Gyerekként mindig a legnagyobbakról álmodsz…”

A még mindig csak 21 esztendős Timo Werner szülővárosának csapatában, azaz a VfB Stuttgart színeiben vált profi labdarúgóvá. A tehetséges támadó mindössze 17 éves volt, amikor is bemutatkozhatott a svábok legjobbjai között. Kétségtelenül, már akkoriban látszódott, hogy remek képességekkel és tehetségekkel áldotta meg a sors, azonban igazán ismertté, sokak számára híres futballistává jelenlegi klubjában, azaz az RB Leipzig színeiben vált. 

manchester-united-timo-werner_1kr81lyhktbjy13vvdlw3xttsm

Timo Werner az előző szezonban igazolt az akkor még abszolút Bundesliga-újoncnak számító RB Leipzighez. A lipcsei gárda valósággal berobbant Ralph Hasenhüttl vezetésével, s ebben nagy szerepe volt Wernernek is, hiszen 21 találatig jutott a bajnokságban. Ennek köszönhetően a német válogatott stabil kerettagja lett, s mára nyugodtan kijelenhetjük, meghatározó személyisége is. 

Az ifjú támadó a Sky Germany-nek adott interjút, melyben elárulta, gyerekként, melyik klubhoz húzott a szíve, kinek is szurkolt még fiatal srácként…

“Gyerekként mindig a legnagyobb csapatokról álmodsz. Akkoriban nekem a Manchester United volt ez. Sir Alex Ferguson idején mindig nagyszerű futballisták alkották az együttest, s mindig győztek. Gyerekként mindenki a legerősebb csapatot preferálja….” – nyilatkozta az RB Leipzig támadója, Timo Werner. 

Németh Boldizsár