Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ronaldo a PSG játékosát akarja Bale helyére! – sajtóhír

A Don Balón információi szerint a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (La Liga) szereplő Real Madrid portugál világklasszisa, Cristiano Ronaldo közölte Florentino Perezzel, hogy adja el Gareth Bale-t, s a helyére a Valenciában kölcsönben futballozó Goncalo Guedes-t szerződtesse…

854150970

Cristiano Ronaldo állítólag Gareth Bale eladását a komolyabb sérülései miatt kérvényezte Florentino Pereztől. Az utóbbi években valóban elég sűrűn nem számíthatott Zinedine Zidane a walesi szélső szolgálataira, aki egyébként jelenleg is sérüléssel bajlódik, ha minden igaz, azonban pár napon belül felépül belőle. 

Ahogyan már említettük, Cristiano Ronaldo a Valenciánál kölcsönben játszó, de a Paris Saint-Germain kötelékébe tartozó Goncalo Guedes-t szeretné Gareth Bale utódjának. A mindössze 20 esztendős, szintén portugál labdarúgó valósággal remekel a denevéreknél, hiszen 7 bajnoki mérkőzés alatt 3 alkalommal volt eredményes illetve 5 gólpasszt osztott ki társainak. A Paris Saint-Germainhez egyébként 2021-ig szóló szerződés köti, a transfermarkt pedig 17 millió euróra becsüli a piaci értékét. 

Németh Boldizsár