Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újpesten is egyeztetések lesznek

Egy apró lépés a futballklub és a szurkolók között, akik szerint most lépett a klubvezetés.

ujpest_ferencvaros17_18_415_1

Mintha Gyarmati Eszter távozásával lépett volna egyet előre a klubvezetés a szurkolókkal való együttműködés terén. Az Újpesti Old&New school Csak az Újpestért Facebook-oldalon jelent meg egy dokumentum, amelyben leírják, milyen témákban történt egyeztetés a klubvezetés – Böőr Zoltán, Berta Csaba és dr. Dzodzoglu Sideris képviselte az egyesületet – részéről.

A drukkerek kiemelték, hogy hat témában várnak változást. Nem meglepő, hogy a címerügy első helyre került, a csapat szereplése és tiszteletlen viselkedése, a játékosok közösségi médiában való megnyilvánulása, az edzőkérdés és a szakemberek magatartása, valamint szurkolói ankét és a stadion kérdése is főszerepet kapott az említett dokumentumban.

“Minden együttműködésre nyitottak vagyunk, de mindennek az alapja, hogy a csapat visszakapja régi címerét!”

Mint arról nyáron többször is beszámoltunk, nem volt felhőtlen a kapcsolat a szurkolók és a klubvezetés között. Ez leginkább a címercserével csúcsosodott ki, ám a belga tulajdonos azóta is kategórikusan hangsúlyozza, hogy nem tágít ez ügyben. Kérdés, hogy a mostani kezdeményezés hatására változik-e a hozzáállása? Aligha. Mindesetre kellene Újpestre is a telt ház, és a hangulat, ami már-már teljesen kiveszett a Szusza stadion környékéről.