Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dortmund szurkolók segítenek egy daganatos magyar kisfiún

A kis Hunor történetével már találkozhattak a FociClub.hu hasábjain. A gerincvelő daganattal született kisfiú fejlődését és gyógyulását a család mellett a  BVB Fanclub Ungarn, a magyar Borussia Dortmund szurkolók hivatalos csoportja próbálja segíteni. Két sikeres esztendő után idén harmadik alkalommal is adománygyűjtésbe kezdtek, a hétvégén pedig megtörtént az átadás. Hunor történetéről, betegségéről és a kezdeményezésről bővebben ITT olvashat!

22885797_1732825603408255_4843292989105882520_n

Hétvégén a budapesti Stex Ház adott otthont a BVB Fanclub Ungarn szokásos éves taggyűlésének. Az eseményen sor került a  kis Hunor gyógyulására összeszedett pénz átadása a család számára, melyet a közösség egy közös meccsnézéssel koronázott meg, tudtuk meg az elnöktől Jaczkó Zoltántól. A sikeres és jó hangulatú összejövetelnek illusztris vendégei is voltak egyenesen Dortmundból.

Három év alatt 1,6 millió forint

A BVB Fanclub Ungarn vezetése 2014-ben ismerte meg Hunor történetét. Jaczkó Zoltán – klubelnök – és társai úgy döntöttek, hogy megpróbálnak segíteni a családnak és a kisfiúnak. Az meglévő ötletet valóra váltották, és sportereklyék elárverezéséből, illetve egyéb felajánlásokból 250 ezer forintot gyűjtöttek össze, melyet 2015-ben át is adtak a családnak. Jaczkó Zoltán ekkor a következőt mondta – “A gyűjtést a jövőben is folytatni fogjuk, azon leszünk, hogy még nagyobb segítséget tudjunk nyújtani a családnak és Hunornak.” – Ez így is lett, 2016-ban nagyon szervezetten, sok-sok követ megmozgatva 1 millió forintot sikerült összegyűjteni, mely hatalmas segítséget jelentett a családnak. A cél idén is hasonló volt, hiszen Hunor számára továbbra is a kezelések és azoknak a folyamatossága a legfontosabb. Az idei gyűjtés valamivel szerényebbre sikeredett, mint a tavalyi, de a szurkolók hétvégén így is át tudtak nyújtani a család számára egy 350 ezer forintról szóló emlékplakettet. Mindezek által a szurkolói csoport három év alatt időt, energiát és pénzt nem sajnálva, immáron 1,6 millió forinttal tudta segíteni Hunor életét, fejlődését és a család mindennapjait.

IMG_0248.HEIC

Hunor (sállal a nyakában) és családja 

A gyűjtés megy tovább

Jaczkó Zoltán a szurkolói kör elnöke honlapunknak elárulta, hogy a gyűjtés ezzel nem fejeződött be, újabb és újabb BVB-s ereklyéket próbálnak beszerezni és elárverezni, illetve igyekeznek minden adódó lehetőségbe bekapaszkodni, hogy mihamarabb újabb összeggel tudják segíteni Hunor és a család életét.

12233Dortmundi és bécsi vendégek

Az összejövetelre a klubtagok az ország számos távoli pontjáról érkeztek, olyan is akadt, aki Szlovákiából, a Felvidékről tette tiszteletét. Mindemellett látogatást tettek a BVB Supporters Vienna, a bécsi hivatalos szurkolói csoport  tagjai közül páran, valamint illusztris vendég is érkeztek egyenesen Dortmundból. A BVB-Fanabteilung két szurkolói koordinátora jött el az eseményre, ezzel képviselve a német klubot.

Segítenél, Te is?

A kezeléseket elősegítő pénzgyűjtés a BVB Fanclub Ungarn  hivatalos számlaszámán történik. A szervezők ide várják a felajánlásokat, kisebb és nagyobb összegeket egyaránt.

Számlaszám: 10918001-00000105-51670001

IBAN: HU91109180010000010551670001
SWIFT kód: BACXHUHB
Számlatulajdonos: Lasztoméry András
Bank: Unicredit Bank
A megjegyzésbe az kell írni, hogy: ADOMÁNY

Kérdés és kapcsolatfelvétel esetén a vezetőség az info@bvbfanclub.hu címre várja a leveleket.