Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Pepe komoly kritikával illette a Real Madrid szurkolóit

A Real Madridnál szép és sikeres éveket eltöltő Pepe még ha nem is célzásnak szánhatta, biztosan sikerült magára haragítani jó pár királyi szurkolót legutóbbi mondataival.

Lehet hogy sok Real-szimpatizánsnak nem fog tetszeni amit mondok, de szerintem nem igaz, hogy a szurkolók olyan nagy lelkesedéssel lennének a csapat iránt.” – Fogalmazott az Európa-bajnok középhátvéd, aki elmondta azt is, hogy nem a szomorúság beszél belőle mondjuk az miatt, hogy el kellett hagynia a spanyol fővárost. – Nincs bennem se csalódottság, se szomorúság. Egyértelmű volt, hogy az én időm lejárt a Real Madridnál. Egy új állomáshoz érkezett a karrierem, boldog szeretnék lenni a Besiktasnál, és jól futballozni. A Real Madrid már csak a múlt számomra, ahogy a Porto vagy a Maritimo is!” 

Pepe azért burkoltan odabökött egyet a madrid-fanoknak azzal is, hogy szerinte a török szurkolók bizony másabb mentalitásúak. – “A Besiktas szurkolói nagyon elkötelezettek a klub iránt. A pályán rendszeresen felfigyelek, van hogy vissza is fordulok egy pillanatra arra a hangulatra, ami a szurkolóktól jön. Ez egyszerűen fantasztikus!”