Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hazard szerint nem ő a Premier League legjobb játékosa

Eden Hazard továbbra is a Chelsea vezéregyéniségének számít, és természetesen képességeinek értékéből semmit sem von le, hogy a londoni együttes a mostani szezonban egyáltalán nem remekel.

hazarddebruyne001

Idén egyáltalán nem megy sem Eden Hazard-nak, sem a Chelsea-nek. Ennek következtében pedig könnyű szívvel nyilatkozta le tegnap a belga szélső, hogy jelen pillanatban nem ő, hanem honfitársa, Kevin de Bruyne a Premier League legjobb játékosa.

A „Vörös Ördögök” csapatkapitánya a mai, mexikóiak elleni barátságos meccs előtt a riportereknek beszélt őszintén arról, hogy az angol bajnokságban bár a rivális Manchester Cityt erősíti de Bruyne, mégis őt tartja a legtöbbre:
„Kevin egyértelműen a legjobb játékos a Premier League-ben. A City pedig a legjobb csapat a Premier League-ben, Kevin pedig fontos szerepet játszik Guardiola rendszerében, mert vele könnyű együtt játszani, mert jók a társai.” – fényezte válogatottbeli kollégáját Hazard.

A 26 esztendős de Bruyne a múlt hétvégén a mezőny legjobbjaként tündökölt az Arsenal elleni rangadón. A korábban már a Chelsea-ben is megforduló támadó-középpályás a mostani szezonban 16 alkalommal lépett pályára a Manchester Cityben, és 3 gólja mellett 9 gólpasszal büszkélkedhet!

Balogh József