Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Bízom benne, hogy vissza fog térni” – Giroud

Mint arról a tegnapi nap folyamán beszámoltunk az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos közleményben jelentette be, hogy a Mairseille játékosa Patrice Evra 2018 júniusáig szóló eltiltást kapott az európai kupamérkőzésekről. Ennek kapcsán válogatottbeli csapattársa Oliver Giroud is megszólalt.

ligue-1-direct-patrice-evra-donne-l-avantage-l-om-2-1

Mint ismert az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) hivatalos közleményben jelentette be, hogy a Mairseille játékosa Patrice Evra 2018 júniusáig szóló eltiltást kapott az európai kupamérkőzésekről.  Patrick Evra a Olympique Mairseille rutinos francia védője  a Vitória Guimaraes elleni Európa-liga meccs előtt fejbe rúgta csapata, a francia OM egyik szurkolóját. 

Az ítéletet követően az Olympique Mairseille vezetősége azonnali hatállyal felbontottva Evra szerződését. Ezt követően válogatottbeli csapattársa az Arsenal támadója Oliver Giroud is megszólalt a tegnapi franci-wales barátságos mérkőzést követően ahol gólt is szerzett, mint arról beszámoltunk.

„Bízom benne, hogy vissza fog térni. Írtam neki egy üzenetet, hogy a támogatásomról biztosítsam. Öt nagyszerű évet töltöttünk el együtt a válogatottnál, amelynél mindig a vezető szerepét töltötte be. Nehéz arról beszélni, amit tett, de ösztönös volt, teli érzelemmel. Azt pedig nem is értem, hogy a szurkolók hogyan lehettek olyan közel a pályához. Rengeteg trófeát nyert, remek játékos. Remélhetőleg visszatér még, és méltó módon fejezi be a pályafutását” nyilatkozta az Arsenal támadója.

Képek: uefa.com