Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spurs: Harry Kane jelezte hol képzeli el jövőjét!

A spanyol Don Balon értesülései szerint a Tottenham gólvágója, aki jelenleg a Premier League góllövőlistájának élén áll 8 találattal holtversenyben Sergio Agüeróval, jelezte a Spurs vezetőinek, hogy hol képzeli el jövőjét.

harry_kane_2015_16_wallpaper_by_chrisramos4-d9rqvd7

A Don Balón értesülései szerint Harry Kane, az angol élvonalben (Premier League) szereplő Tottenham játékosa jelezte a klubjának, hogy a Real Madridban képzeli el a jövőjét. A spanyol hetilap szerint Harry Kane a jelenlegi szezont követően még egy szezont futballozna Londonban majd azt követően tenné át székhelyét Madridba.

2019 nyarán a királyi gárda portugál sztárját Cristiano Ronaldót pótolva, ő lehet a blancók első számú gólfelelőse. A portugál klasszis egyébként Florentino Péreznek is jelezte Harry Kane-ben látja első számú utódját.

Kane az elmúlt három szezonjában is 20 gól felett termelt a Premier Leauge-ben. Harry Kane eddigi 126 Premier League-meccsén 86 gólt lőtt. Cristiano Ronaldónak annak idején ennyihez 196 találkozóra volt szüksége. Ráadásul az angol válogatott gólvágója legutóbbi két szezonban is a PL gólkirálya lett, 2015/16-os idényben 25 találattal, míg a tavalyi 2016/17-es idényben 29 találattal. Az idei szezonban pedig eddig 14 tétmeccsen 13-szor volt eredményes. A hírek szerint a transzfer értéke akár a 200 millió eurót is elérheti, amivel minden idők legdrágább madridi igazolása lehet az angol gólvágó.

További átigazolási híreinket itt olvashatják (KATT)