Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi Bayern-játékost igazolna a Dortmund! – sajtóhír

A Juventus és a Manchester City után a BVB is beszállt az érdeklődők sorába. A Bild információi szerint a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Borussia Dortmund is szeretné szerződtetni a Jürgen Klopp által irányított Liverpool középpályását, Emre Can-t. 

emre-can_ipnawcwyuf8r1xply4cqu5kf4

Nagyon úgy fest, hogy a szezon egész részében végig fog kísérni minket Emre Can jövőjéről szóló pletykák, spekulációk. Mint ismert, jelen állás szerint az idény végeztével lejár a szerződése a Liverpoolnál. Bár a “vörösök” szeretnének vele hosszabbítani, viszont egyre valószínűbbnek tekinthető, hogy jövő nyáron váltani fog. A két legélénkebb érdeklődő ezidáig állítólag a Juventus és a Manchester City volt, de a legfrissebb hírek szerint a Dortmund is beszállt a harcba. 

Emre Can 2009-2013-ig a Bayern München kötelékébe tartozott, a 2012/2013-as szezonban néhány mérkőzésen a bajorok legjobbjai között is pályára léphetett. Innen 2013 nyarán a Bayer Leverkusenhez szerződött, azonban röpke egy év után tovább is állt, s azóta pedig a Liverpoolt erősíti a német válogatott középpályás. Az ő távozása mindenképp komoly veszteséget jelentene a “vörösök” számára, hiszen a klub egyik legmeghatározóbb pontjának számít. A liverpooli alakulat tagjaként ezidáig minden frontot egybe véve 144 találkozón lépett pályára, melyek során 11 alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár