Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wenger: “A City nem legyőzhetetlen!”

Arséne Wenger szerint az utóbbi hetekben megállíthatatlannak tűnő, a Premier League-t is magabiztosan vezető Manchester City nem tűnik legyőzhetetlen csapatnak.

(Kép: marca.com)

A válogatott szünet végéhez közeledve hamarosan újra folytatódik a Premier League. Arsene Wenger is hangolódik már a folytatásra, hiszen az Arsenal menedzsere a bajnoki éllovas Manchester City-ről beszélt, mondván Pep Guardiola csapata nem gondolná, hogy veretlenül nyerné meg a bajnokságot.

“Nagyon jó csapatuk van, de nem legyőzhetetlenek!” – Így Wenger a BeIn Sports-nak , aki azért tudhat valamit arról, hogy milyen veretlenül bajnokságot nyerni, hiszen az “ágyúsokkal” 2003/04-ben pont így végzett a Premier League élén. (Addig, és azóta is egyedüli csapatként ezt csak az Arsenalnak sikerült a PL történetét tekintve – a szerk.)

“Az emberek szeretnek jóslatokba bocsátkozni, megmondani előre, hogy mi történik majd egy meccsen, vagy egy bajnoki szezon során. Többet én sem tudok senkinél, lehet igazam lesz, de lehet hogy nem. Mindenesetre eddig ez csak egyetlen csapatnak sikerült. Ilyen nem történik túl gyakran!” – Folytatta az 58 esztendős francia szakember, akinek csapata jelenleg a hatodik helyről, 12 pont hátrányból követi a Man. City együttesét.