Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: egy hónapra kidőlt a rutinos hátvéd – hivatalos

Mint arról a tegnapi nap folyamán beszámoltunk Argenítna kellemetlen vereséget szenvedett Nigéria ellen. A dél-amerikai vereség azonban áldozatokkal járt, ugyanis az argentin oldalon megsérült a spanyol élvonalban listavezető Barcelona rutinos hátvédje is. 

Javier-Mascherano-Barcelona-2015_3369028

A spanyol élvonalban listavezető katalánok hivatalos közleményben jelentették be, hogy négy hétig biztosan nem léphet pályára az FC Barcelonában az argentin válogatott rutinos hátvédje Javier Mascherano. A 33 esztendős argentin védő jobb lábában megsérült az egyik izom. Az elvégzett tesztek alapján az orvosok megállapították, hogy nagyjából négyhetes pihenőre lesz szüksége.

Javier Mascherano az idei szezonban eddig tíz mérkőzésen lépett pályára a katalán sztárcsapatban. Hat bajnokin, két Bajnokok Ligája mérkőzésen, valamint 1-1 alkalommal a spanyol kupában illetve a Szuperkupa visszavágóján. Mascherano eddigi barcelonai pályafutása során, 332 mérkőzésen szerepelt a katalánok színeiben.

Az argentin védő így minden bizonnyal kihagyja a Legánes, Celta Vigo, Valencia és Villarreal elleni bajnokikat valamint a Juventus és Sporting Lisszabon elleni Bajnokok Ligája találkozót is.