Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymar: “Mindent megtettünk egy defenzív csapat ellen!”

 A Paris Saint-Germain brazil klasszisa, Neymar úgy látta, a “selecao” akart futballozni Anglia ellen a Wembley-ben lejátszott felkészülési találkozón, azonban az angolok már kevésbé voltak partnerek ebben. 

(Kép: goal.com)

Mint ismert Brazília 0:0-át játszott Anglia vendégeként kedd este egy barátságos válogatott találkozón. A nagy érdeklődéssel várt összecsapásról ahogy mondani szokás, csak a gól, gólok hiányoztak, ám ez a 90 percet végig a pályán töltő Neymar szerint egy csapatnak köszönhető!

“Mi mindent megpróbáltunk. Birtokoltuk a labdát, és megvoltak a gólszerzési lehetőségeink is. Természetesen tudtuk, hogy az ellenfelünk az átlagosnál jóval védekezőbb szellemű lesz, így nem volt könnyű dolgunk! Taktikailag és technikailag egyaránt egy nagyon erős csapattal játszottunk” – Kezdte a találkozót követő értékelésében Neymar. “Elégedett vagyok a teljesítményünkkel, hiszen kellően megnehezítettük az angolok dolgát, nem adtunk sok lehetőséget nekik. Ez pedig egy jó viszonyítási pont a számunkra!” – Folytatta a brazilok 10-ese, majd röviden summázta a válogatott évét.

“Jó után járunk, egyre jobbak leszünk. Attól eltekintve, hogy most nem nyertünk, nagyon jó évet zártunk, és ez fontos tényező!” – Tette még hozzá Neymar, megjegyezve, hogy azért meglepi őt mindig, hogy egyes csapatok mennyire átadják a kezdeményezés lehetőségét Brazíliának.