Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hertha: Dárdaiék végleg megszerezték az osztrák tehetséget!

A német Bundesligában szereplő Hertha BSC labdarúgócsapata a hivatalos honlapján jelentette be, hogy végleg megszerezte a Salzburgtól kölcsönvett 21 esztendős ostzrák tehetséget.

cp-d3-lazaro-vertrag17-3k_1502016001-768x432

Dárdai Pál együttese a Hertha BSC hivatalos honlapján jelentette be, hogy végleg megszerezte Valentino Lazarót. A 21 éves osztrák támadó erre a szezonra kölcsönbe érkezett a Salzburgtól, az idény végétől azonban végleg a berliniek játékosa lesz. A hivatalos bejelentés szerint Dárdai Pál együttese  6.5 millió eurót fizet érte az osztrák bajnoknak.

Lazaro a berlinieknél eddig nyolc tétmeccsen lépett pályára, és egy gólpasszt jegyzett. 2012 óta szerepelt a Salzburg együttesénél, ahonnan előbb a Lifering együtteséhez került kölcsönbe, majd 2017-ben Berlinbe adták kölcsön az osztrákok.

„Valentino már az elejétől kezdve megmutatta, hogy miért hoztuk őt Berlinbe. Nagy potenciál van benne, jól illeszkedik a csapatunkba, ezért döntöttünk úgy, hogy hosszú távra szerződtetjük” – nyilatkozta Michael Preetz klubmenedzser a Hertha honlapjának.

További átigazolási híreinket itt olvashatják (KATT)

Képek: hertha hivatalos oldala