Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Chelsea szélsőjét vinné az AC Milan! – sajtóhír

A Calciomercato.com információi szerint a Vincenzo Montella által irányított AC Milan szeretné leigazolni az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea brazil szélsőjét, Willian-t. 

letöltés (1)

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a Chelsea állítólag hajlandó lenne megválni a brazil labdarúgótól, aki jócskán a háttérbe szorult ahhoz képest, hogy a szezon elején többször is a kezdőbe nevezte edzője, azaz Antonio Conte. Az AC Milan számára ugyebár nem indult túl fényesen a bajnoki idény, a klub pedig többek között Willian leigazolásával erősítené meg keretét…

Az egykoron nagy tehetségnek kikiáltott Willian 2013 nyara óta tartozik a Chelsea kötelékébe. Sokáig alapembernek számított a londoni gárdánál annak ellenére, hogy első éveiben nem tudott túlságosan kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani. Egyéni eddigi legjobb szezonja a Chelsea színeiben az volt talán, amikor a klub gyengélkedett. A “kékek” tagjaként ezidáig minden frontot egybe véve 198 találkozón lépett pályára, melyek során 30 alkalommal volt eredményes. 

Németh Boldizsár