Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano: “Hét gyereket és hét Aranylabdát szeretnék!”

Több hír merült fel mostanában arról, hogy Cristiano Ronaldo boldogtalan a Real Madridnál, és legszívesebben már a nyáron távozna a klubtól. A portugál támadó most a francia L’Equipe lapnak nyilatkozott, ahol jelenlegi helyzetéről, és családja legújabb tagjáról is mesélt. 

cristiano-ronaldo1

Forrás: Cristiano Ronaldo hivatalos Facebook

Cristiano Ronaldo élete leginkább egy hullámvasútra hasonlít mostanság: a magánéletében minden szárnyal, míg a pályán egy kissé visszafogott lett a szezon kezdete óta. A Bajnokok Ligájában nem áll rosszul a gólok terén, a sorozatban már 6 találatnál jár, a La Ligában viszont eddig még csak egyszer sikerült bevennie az ellenfél kapuját. Ronaldo most a hétvégi Atletico Madrid elleni városi derbire készül, ahol remélik, hogy közelebb tudnak kerülni a Barcelonához, akik már 8 ponttal vannak előttük a tabellán.

“Nagyon jól érzem magam, nem tökéletesen, de jól. Elvesztettünk néhány fontos pontot a bajnokságban, de a Bajnokok Ligájában elég jól állunk. Még mindig csak a szezon elején járunk, és rengeteg meccsünk maradt még, amit le kell játszanunk. Ilyenkor nyugodtnak kell maradnunk és folytatnunk kell a munkát, mert egyértelmű, hogy mi ennél jobbak vagyunk.”

Cristiano Ronaldo arról is beszélt, hogy ő maga hogyan érez a saját teljesítményével kapcsolatban, és nem tartja jogosnak a felé megfogalmazott kritikákat.

“A dolgok mindig változnak, ezért nem aggódom, ahogy Zidane sem. Talán valóban adós maradtam néhány góllal, de nem tartom magamat hibásnak, hiszen nekem is lehet balszerencsém. Az emberek már arról beszélnek, hogy kiégtem és ideje lenne a visszavonuláson gondolkodnom. Ugyanezt hallottam két éve, ugyanezt hallottam tavaly és ugyanezt fogom hallani jövőre is.”

A portugál támadónak a múlt héten jött világra barátnőjétől kislánya, Alana Martina, míg a nyáron egy béranyától születtek ikrei, Mateo és Eva. Ronaldo nagyon szeretne még gyerekeket, de trófeái számát is növelné mind csapat szinten és mind egyénileg.

“Szeretném megnyerni az összes begyűjthető trófeát, beleértve az ötödik Aranylabdámat is. Most viszont nagyon boldog vagyok, hogy új taggal bővült a családom, hiszen a gyermekeim jelentenek nekem mindent. Összesen hetet szeretnék, és ugyanennyi Aranylabdát is.” zárta gondolatait Cristiano Ronaldo.