Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Pogba legújabb posztja bombaként robbant az interneten

Vannak labdarúgók, akik befolyással bírnak a klub életére és a mindenkori keret alakulására. Olyan labdarúgók ők, akiket a klubvezetés hosszútávú megoldásként lát és hajlandó köréjük megvásárolni a  kívánt társakat. Ilyen labdarúgó például Barcelonában Lionel Messi és ilyen lehet az újra a csúcs felé igyekvő Manchester United “üdvöskéje” Paul Pogba. A francia csütörtökön egy insta poszttal bolondította meg két csapat a Juventus és a United szurkolóit egyaránt.  

maxresdefault

A 24 esztendős francia pályafutása érdekes, hiszen a Le Havre után roppant fiatalon került a Manchester United csapatához, ahol nem számítottak rá – nem látták benne a lehetőséget – , így ingyen lett a Juventus labdarúgója, ahol négy esztendő alatt kiteljesedett és a világ egyik legjobb és legkeresettebb játékosává vált. A Vörös Ördögök tavaly nyáron vásárolták vissza 105 millió euróért, mely akkor még rekordösszegnek számított, mára viszont már nem az.

José Mourinho kezei alatt úgy fest, hogy egyre stabilabb teljesítményre képes a csapat, mely idén a Bajnokok Ligájába is visszatért, ám a bajnoki címek és a serlegek elnyeréséhez még van mit formálni a kereten. A nyáron gyakorlatilag Poga külön kérésére érkezett a csapathoz kis túlzással Romelu Lukaku, a franciának pedig újabb kiszemeltje is van. A minap születésnapos Dybala lehet az új célpont, akivel újra együtt játszana Paul, hiszen Torinóban mind a pályán, mind azon kívül megvolt köztük a “kémia”. Az argentin születésnapja alkalmából Instagramon kapott köszöntést Pogbától, az “ügynök” felirat (AgentP) pedig bombaként hatott a figyelmes szurkolók és sportújságírók körében. Később Pogba egy videóval növelte a tétet!

Hogy lesz-e Dybala Vörös Ördög? Ez a jövő zenéje, de úgy fest, hogy egy újabb átigazolási-sága vette kezdetét nemrégiben…

Happy Birthday!” – AgentP

Feliz comple a mi hermano (El Crak)!! @paulodybala #AgentP

Paul Labile Pogba (@paulpogba) által megosztott bejegyzés,


Majd jött egy videó is…

Bon anniv Crak! @paulodybala

Paul Labile Pogba (@paulpogba) által megosztott bejegyzés,