Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magabiztosan nyert a Bayern München! – videóval

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 12. fordulójának szombati játéknapján a Jupp Heynckes által irányított Bayern München a Manuel Baum vezette Augsburgot látta vendégül.

Teljes képernyő rögzítése 2017. 11. 18. 172146

1. félidő: A mérkőzést jobban kezdte a hazai környezetben játszó Bayern München, ez viszont komolyabbnak mondható helyzetben csak a 12. percben mutatkozott meg. Ekkor Bernat passzát követően Lewandowski sarkalta kapura a labdát, azonban Hitz résen volt és védte a lengyel kísérletét. A 31. minutumban a bajorok megtörték a gólcsendet. Hummels lövését Finnbogason még blokkolni tudta, majd az ismétlést követően Arturo Vidal már bevette Hitz hálóját, s ezzel megszerezte a vezetést csapatának. A 34. percben közel állt az egyenlítéshez a vendég Augsburg. Ekkor Philipp Max végzett el remekül egy szabadrúgást, a kapu bal alsó sarkába tartó lövést azonban Ulreich bravúrral hárította. A 38. minutumban tovább növelte előnyét a Bayern München, Lewandowski került hatalmas helyzetbe, a lengyel klasszis magabiztosan váltott gólra az ígéretes ziccert. 

2. félidő: A fordulást követően gyorsan háromgólosra növekedett a két csapat közötti különbség. A 49. percben Joshua Kimmich remekül sikeredett beadása után Robert Lewandowski volt eredményes. A második játékrészre jócskán visszavett a tempóból a Bayern München, míg az Augsburg nem tudott mit kezdeni a bajorok stabil játékával. Heynckes tanítványai magabiztosan győzték le mai ellenfelüket. 

Bayern München – Augsburg 3-0 (2-0)
Helyszín:
 Allianz Aréna, München
Gólszerzők: Vidal(31.), Lewandowski(38., 49.) ill. –
Sárga lapok: – ill. Khedira(7.), Opare(16.), Gouweleeuw(30.)
Kiállítás: – ill. –

Bayern München: Ulreich – Rafinha, Süle, Hummels, Bernat(Alaba 73.) – Kimmich, Martinez, Vidal(Rudy 80.) – Robben(Tolisso 78.), Lewandowski, Rodriguez. Vezetőedző: Jupp Heynckes. 

Augsburg: Hitz – Opare, Danso, Gouweleeuw, Max – Khedira, Baier – Heller(Schmid 60.), Gregortisch, Caiuby(Stafylidis 69.) – Finnbogason(Ji Dong-Won 83.). Vezetőedző: Manuel Baum. 

További végeredmények:

Mainz – Köln 1-0 (1-0)
Gólszerzők:
Brosinski(43., büntető) ill. –
Kiállítás: Donati(71.) ill. –

Wolfsburg – Freiburg 3-1 (2-0)
Gólszerzők:
Gerhardt(3.), Malli(29., 70.) ill. Kapustka(69.)
Kiállítás: – ill. –