Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymarék kiütéssel hozták a kötelezőt! – videóval

A Ligue 1, azaz a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában a fővárosi PSG a Nantes csapatát látta vendégül. Természetesen a hazaiak voltak a favoritok, Neymar és társai pedig magabiztosan hozták a kötelezőt! A brazil ász ezúttal nem játszott szerepet egyik gólban sem, viszont Cavani duplázott, valamint Pastore és Di Maria is betalált!

IMG_20171118_192724Négyszer is ünnepelhettek a Nantes ellen a PSG tagjai! (forrás: twitter.com/PSG_inside)

A Neymarral a kezdőjében pályára lépő PSG a Nantes ellen sima sikert aratott a francia bajnokság 13. fordulójában. A győzelem alapját Cavani tette le, amikor a 38. minutumban megszerezte klubjának a vezetést (1-0), majd Di Maria lövését még kivédte Tatarusanu a 41. percben, egy perccel később viszont az argentin távoli próbálkozása beakadt (2-0)! A PSG magabiztos előnye ellenére a második félidőben szorossá tette a meccset a vendégcsapat, Nakoulma a 60. minutumban szépített (2-1)! Ezután viszont nem volt kegyelem, ismét lőtt kettőt a fővárosi gigász! Öt perccel a vendégek szépítő találata után Pastore volt eredményes (3-1), majd a 79. percben Cavani lövését elsőre védte a román kapus, majd a kipattanót bevágva duplázott az uruguayi klasszis (4-1)! Ezzel lényegében eldőlt a győzelem sorsa, ráadásul már egyik oldalon sem született újabb gól a lefújásig.

Újabb sikerével még inkább megerősítette éllovas helyét a tabellán a PSG, amely 6 ponttal előzi meg a 2. pozíciót elfoglaló, egyben címvédő Monacót.

Ligue 1, 13. forduló
PSG – Nantes • 4-1 (2-0)
Gólszerzők: Cavani (38., 79.), Di Maria (42.), Pastore (65.), ill. Nakoulma (60.)

Nagy Dávid