Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Otthon égett meg a Hertha BSC! – videóval

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 12. fordulójának szombati játéknapján a Dárdai Pál által irányított Hertha BSC a Dieter Hecking vezette Borussia Mönchengladbach-t látta vendégül. 

Teljes képernyő rögzítése 2017. 11. 18. 203455

Hertha BSC – Borussia Mönchengladbach 2-4 (1-3)
Helyszín:
Olympiastadion, Berlin
Gólszerzők:
Ibisevic(28.), Weiser(71.) ill. Stindl(5.), Hazard(14., büntető), Raffael(20., 77.)
Kiállítás: – ill. –

A mérkőzés első találatára nem kellett túl sokat várni, amit a Borussia Mönchengladbach javára jegyezhettünk fel. Az 5. percben Zakaria passzát követően Lars Stindl került komoly ziccer, melyet könnyedén ki is használt, s ezzel megszerezte a vezetést csapatának. A 14. minutumban tovább növelte előnyét a vendég gárda, ekkor Thorgan Hazard vette be Jarstein hálóját büntetőből. A két csapat közti különbség gyorsan háromgólosra növekedett, miután a 20. percben az ex-Hertha csatár, Raffael is betalált. A 28. minutumban szépíteni tudtak Dárdai Pál tanítványai, Weiser passza után Ibisevic volt eredményes. 

A fordulást követően a Hertha jegyezte az első gólt, a 71. percben Kalou átadása után Weiser vette be a Mönchengladbach kapuját. s ezzel a berlini alakulat visszajött a meccsbe. Legalábbis úgy tűnt, mivel a 77. minutumban jött is a válasz a vendégek részéről, ekkor ismét Raffael tudott eredményes lenni a Gladbach oldaláról. Hecking legénysége mai győzelmének köszönhetően ideiglenesen fellépett a tabella 3. helyére, míg a Hertha csupán 14. pozícióban található meg…

Герта – Боруссия М от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.