Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi csapatától igazolhat ismét Mourinho – sajtóhír

José Mourinho a Manchester United portugál mestere a tél folyamán újabb erősítéseket tervez, ezúttal is korábbi csapatától a címvédő Chelsea együttesétől erősítene.

skysports-willian-chelsea_3851866

Angol sajtóértesülések szerint a Manchester United portugál mestere José Mourinho a jelenleg Chelsea együttesét erősítő brazil szélsőt Williant szemelte ki. Mourinho a hírek szerint kész komoly összeget is kifizetni a brazilért, a hírek szerint ez az összeg elérheti az 50 millió fontot is. Mint korábban beszámoltunk róla Willianért a PSG is ajánlatot készül tenni.

Willian 2013 óta szerepel a Stamford Bridgen az orosz Anzhi Mahacskala együttesétől érkezett akkoriban közel 30 millió fontért. A londoni kékeknél 196 tétmérkőzésen lépett pályára és ezalatt 32 alkalommal volt eredményes, emelett két alkalommal is Premier Leauget nyert a londoni együttessel. Willian korábban megfordult a Corinthians és a Shaktar Doneck együttesében is. Piaci értékét a mértékadó transfermarkt portál 32 millió euróra taksálja.

Willian az idei szezonban kegyvesztett lett Antonio Conte vezetőedzőnél többnyire csak kezdőként számol vele, idén mindössze hat alkalommal nevezte a kezdőbe az olasz menedzser a PL-ben.

További legfrissebb átigazolási híreinket itt olvashatják (KATT)