Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: A Bilbao megszakította rossz sorozatát, a Las Palmas nem!

A spanyol bajnokság 12. fordulójának vasárnap esti mérkőzésein előbb a Las Palmas újabb vereséget szenvedett, ezúttal hazai pályán az újonc Levantétől; majd valamivel jobban zárt a Bilbao, mely zsinórban három vereség után, ha nem is győzött, de szerzett egy pontot a masszív Villarreal ellen.

Trigueros éppen kihagyja a büntetőt a Bilbao – Villarreal meccsen (Kép: LaLiga Twitter)

Las Palmas – Levante 0-2 (0-0)
Gólszerzők: C. Doukoure (71.), Jason (78.)

Zsinórban 8. bajnoki vereségét szenvedte el a Las Palmas az újonctól. A Levantében a bajnokságban jó formában játszó ex-újpesti, Enisz Bardhi kezdőként kapott szerepet, és csak a hajrában cserélték le.

Athletic Bilbao – Villarreal 1-1 (0-1)
Gólszerzők: Aduriz (77.)  illetve Trigueros (28.)

Veszélyesen kezdett a Villarreal a San Mamésban. Még a válogatott szünet előtt jó formába lendült “sárga tengeralattjáró” Manu Trigueros okos góljával szerezte meg a vezetést a 28. percben úgy, hogy ekkor már kettővel is vezethetett volna, hiszen nem sokkal előtte éppen Trigueros kihagyott egy büntetőt!

Különösen a második félidőben nagyon feljött a Bilbao, mely Aritz Aduriz egyenlítő találata után nagyon ment előre a győzelemért. Amolyan slusszpoénként, a Villarrealos Denisz Cserisev a 92. percben alaposan ráijesztett a baszk publikumra, mivel azonban óriási helyzetben, szemben a kapuval mellé lőtt, így a maradt a döntetlen.

A Bilbao így megszakított rossz sorozatát, és három veretlen meccs után újra pontot szerzett!