Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tőzsér: “Lazovic hozta a formáját!”

Szórakoztató, gólgazdag meccset hozott az első helyezett Videoton és a harmadik DVSC debreceni csörtéje, a gólok mellett azonban akadtak vitatott jelenetek is a 2-5-tel végződő találkozón, elsősorban Tőzsér Dániel főszereplésével. Ezeket kommentálta a mérkőzés után a Loki kapitánya az M4 Sportnak adott interjújában.

tőzsér

(Fotó: dvsc.hu)

A találkozó első félidejében Tőzsér heves szóváltásba keveredett a vendégek egyébként remekül futballozó ászával, Danko Lazovic-csal, Farkas Ádám játékvezető végül egy-egy sárga lappal díjazta a kakaskodást. Tőzsér a meccs után nem nagyon szeretett volna foglalkozni a témával. “„Nem szeretnék róla semmit sem mondani. Szerintem az egész magyar futballtársadalom tudja, hogy ő milyen…, nagyon jó kvalitású játékos, meg mellette hogy hogyan viselkedik a pályán. Nagyon nem kell hozzáfűznöm semmit. Ott vannak a felvételek. Hozta a formáját.” – nyilatkozta a veterán középpályás.

Tőzsért természetesen a Vidi tizenegyeséről is kérdezték, mely előtt történetesen ő karolta át Juhász Rolandot. “Nem volt tizenegyes. Rolanddal kontaktban voltunk, minden egyes bedobásnál, szögletnél, Ő is mondta, hogy nem volt tizenegyes…” – vélekedett a hazaiak kapitánya.