Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Neymarnak elege lett, költözik!

A sztárságnak is megvannak a hátrányai, van az a szint, amikor egyszerűen már nem léphetsz ki az utcára, sőt már az otthonodban sem érezheted magad biztonságban és el kell felejtened azt, hogy ami a hálószobában történik az biztosan négyszemközt van. A fanatizmus határtalan, a szurkolók és a paparazzók pedig nem ismernek határokat, ezt Neymar is megtapasztalja Párizsban.

neymar-psg-asse-ligue-1-25082017_1ncwubq40cass17008448mreyh

A brazil sztárfocista nyáron költözött a francia fővárosba, ahol egy ötszintes ezer négyzetméteres külvárosi luxusvillát kezdett el belakni. Igen ám, de hamar kiszivárgott, hogy hol hajtja álomra a fejét a világ legdrágább labdarúgója, így akadtak akik megpróbáltak közel kerülni a focistához, miközben magánéletét szerette volna élni a családjával. Úgy kell védenie lakhelyét, mint egy háborús erődöt, ez pedig nem normális, így nem csoda, hogy rövidesen betelt a pohár.

 A Le Parisien és több más portál is arról ír, hogy az utóbbi hetekben akadt olyan rajongó, aki átjutott a kétméteres kerítésen. Mindezek arra az elhatározásra juttatták Neymárt, hogy költöznie kell, új lakhelyének címét pedig valahogyan titokban kell tartania.