Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Torinóban járt Florentino Perez

Mivel a Real Madrid jelenleg komoly csatárproblémával küszködik, elég valószínű, hogy még a télen igazolnak egy “kilencest” a csapatba. A Torino elnöke most arról számolt be, hogy Florentino Perezzel vacsorázott a minap, aki úgy tűnt, hogy érdeklődik csatárjuk, Andrea Belotti iránt. 

Andrea-Belotti-605837

Forrás: dailystar.co.uk

Andrea Belotti több európai topklub, köztük a Manchester United, Chelsea, AC Milan és a Monaco figyelmét is felkeltette, miután tavaly 35 góllal a harmadik lett az olasz gólkirályi címért folyó harcban. A játékosért versenybe szállt egy új klub is a Real Madrid személyében, amit maga a Torino elnöke, Urbano Cairo is megerősített.

A klubelnök az olasz Gazzamercato oldalnak beszélt arról, hogy a Real Madrid első embere, Florentino Perez meglátogatta őt Torinóban, és egy vacsora alkalmával beszélgettek Belottiról.

“Florentinóval vacsoráztam a minap, akivel a nagyon magas kivásárlási árakról beszélgettünk, amikor megemlítettem a Belotti szerződésében szereplő összeget. Ő nem tudott róla, hogy néhány hónappal ezelőtt megemeltük ezt 100 millió euróra, hogy megtartsuk, amire Florentino elkezdett érdeklődni. Ha csak 20 millió euró lenne a kivásárlási ára, akkor meg sem említettem volna.” – nyilatkozta Urbano az oldalnak.

Az nem titok, hogy a Real Madrid meg szeretné erősíteni a támadósorát, miután távozott Alvaro Morata és Mariano Diaz is a nyáron, illetve sem Benzema, sem Cristiano Ronaldo nem teljesít túl jól jelenleg.