Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zuhanyhíradó: Az újpesti tréner beszélt jövőjéről

Felröppentek olyan hírek, miszerint Nebojsa Vignjevic nem tölti ki szerződését az Újpestnél, mert a Vojvodina hívja.

img794974572

Négy éve ül az Újpest FC kispadján Nebojsa Vignjevic. A szerb edző nyert egy Magyar kupát a lila-fehérekkel, viszont a bajnoki címre egyszer sem volt reális esélye a IV. kerületi együttesnek, amit egyre kevésbé tolerálnak a szurkolók. Tavasszal lesz húsz éve, hogy legutóbb megnyerte a pontvadászatot a Megyeri úti együttes, azóta csak háromszor került közel a bajnoki aranyhoz. Egyszer 2004-ben, 2006-ban és 2008-ban egyaránt Mészöly Gézával a kispadon lett második az Újpest.

A napokban felvetődött, hogy a szerb Vojvodina szeretné megszerezni a szakembert, aki azonban a klub honlapján elmondta, nincs miről beszélni. „A hírnek annyira nincs valóságalapja, hogy én is csak az újságokból hallottam a feltevéseket. Természetesen maradok a Megyeri úton, és tovább küzdünk a csapattal, hogy az Újpest FC a lehető legjobb helyre kerüljön a tabellán.”

És bár az elmúlt években voltak olyan pillanatai, amikor a könnyebb utat választotta volna, azaz lemondott volna, de nem futamodik meg a feladatok elől. „Akadtak pillanatok, amikor az lett volna a legkönnyebb út, ha emelem a kalapom, és minden problémát magam mögött hagyok.” – nyilatkozta a közelmúltban a közmédia sportcsatornáján.

~GS~