Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL: CR-nek egyedül több gólja van 2017-ben, mint a Barcának összesen!

Cristiano Ronaldo 2017/18-as szezonja eddig igen felemás. Míg a Bajnokok Ligájában nincs problémája a gólszerzéssel, addig a bajnokságban még csak egy találatnál jár. A portugál támadó tegnap este az APOEL ellen kétszer is betalált, amivel egy olyan rekordot sikerült beállítania, amit másnak eddig sohasem BL-ben. 

FBL-EUR-C1-APOEL-MADRID

Forrás: metro.co.uk

Ahogy arról már tegnap mi is beszámoltunk, Cristiano Ronaldo nagy mérföldkő előtt állt az APOEL elleni BL-csoportmeccs előtt. Most már tudjuk, hogy a portugál kétszer is megzörgette a ciprusiak hálóját, ami azt jelenti, hogy ő eddig az egyetlen játékos a Bajnokok Ligája történetében, akinek egy naptári éven belül 17 alkalommal sikerült gólt lőnie. Érdekességképp, a Barcelona 2017-ben összesen 13 gólt szerzett, ebből pedig az argentin Lionel Messi mindössze 4 találatig jutott. Mivel még egy csoportmérkőzés hátra van az évből, ezért Ronaldo ezt a számot akár még növelheti is. Utolsó BL-mérkőzésüket a nagyon gyengén futballozó és már kiesett Borussia Dortmund ellen játsszák december 6-án Madridban.

A portugál jelenleg nincs igazán formában, ám jelenleg vezeti a Bajnokok Ligája góllövőlistáját 8 találattal, amit 5 mérkőzés alatt szerzett. Ronaldo ráadásul meglőtte 98. Bajnokok Ligája gólját tegnap este.