Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Visszanyertük az önbizalmunkat!”

A Real Madrid háza táján elégedetten értékelték a csapat APOEL Nicosia elleni kiütéses, 6:0-ás győzelmét. Mindezt jól tükrözik vissza Marcelo szavai is.

(Kép: marca.com)

Talán az elmúlt időszak nehézségeinek és rossz formájának egyaránt vége szakadt a Real Madridnál azzal, hogy a blancók kiütötték az APOEL-t a Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában. A ciprusi találkozó után például Marcelo abszolút elégedetten nyilatkozott.

“Mindig örülök a győzelemnek, de a mainak különösen, hiszen sok helyzetet dolgoztunk ki, sok gólt lőttünk, visszanyertük az önbizalmunkat, amit az utóbbi időben elveszítettünk!” – Kezdte értékelését a brazil balhátvéd. “Sok jó dolgot mutattunk a meccsen: Nem kaptunk gólt, végig irányítottunk. Emiatt boldogok lehetünk!” – Így Marcelo aki nem titkoltan azt is reméli, hogy ez a meccs fordulópont lesz a Real Madrid szezonját tekintve!

“Nem gondolunk a károgókra. Tudjuk, hogy vannak akik szeretnék lerombolni mindazt, amit felépítettünk! Jó játékkal szeretnénk megörvendeztetni a szurkolóinkat, ám ehhez azonban néha rendkívüli dolgokat kell tennünk! Rossz sorozatunk volt, pedig megtettünk mindent azért, hogy nyerjünk. Végre jó volt újra látni, hogy mindenki jól futballozott!” – Folytatta a 29 esztendős balhátvéd, hozzátéve még, hogy már az Atlético Madrid ellen is jobb eredményt érdemeltek volna, és persze az egész csapat örül annak, hogy a “gólínségben szenvedő” Cristiano Ronaldo és Karim Benzema egyaránt betaláltak Cipruson!