Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Ibrahimovic nem akarhat másodhegedűs lenni

A Manchester United csatársztárja több mint féléves kényszerpihenő után az elmúlt hétvégén végre visszatért a pályára. Ám kisebb fajta meglepetésre ahogy a hétvégi bajnokin, úgy a tegnap esti Bajnokok Ligája meccsen is csak Romelu Lukaku árnyékaként lehetett a pályán a svéd játékos.

lukakuibra001

Mint ismert, hiába volt már a 77. perctől a pályán Zlatan Ibrahimovic, egy hajrában bekapott gólnak köszönhetően kikaptak a „Vörös Ördögök” az FC Basel otthonában. A mai hír lényege, hogy a BT Sport szakértője, „bizonyos” Steven Gerrard szerint lehet, hogy tavaly ő volt a főnök a United támadósorában, ám a nyáron minden megváltozott. Ibra helyét átvette az új király, a korábbi Everton játékos, Romelu Lukaku.

Gerrard TV-s szakértőként megfigyelte, hogy Ibrhaimovic ismét csak Martial helyére állt be csereként, és újfent nem lehetett ék a formációban. A veterán csatár csak hátrébb húzódva, Lukaku mögül felzárkózva próbálkozhatott a góllövéssel. Azonban a liverpooli legenda szerint Zlatan nem adja fel a harcot, hogy elsőszámú csatár legyen a ManUnited-ben:

„Az ő fejében nem szerepel a lehetőség, hogy Lukaku mögött szerepeljen. Azt hiszem, hogy még mindig az első helyet akarja elfoglalni, és ezért mindent meg is tesz.”

– már kíváncsian várjuk, hogy a szombati Brighton elleni bajnokin mennyi lehetőséget kap Ibrahimovic, a mindig szigorú elképzeléseket betartó José Mourinhotól.

Balogh József