Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: “Nehéz dolgunk lesz a Valencia ellen!”

A nagy érdeklődéssel várt hétvégi Valencia – Barcelona csúcsrangadó elé tekintett Denis Suárez is, aki mint elmondta, jól ismeri a “denevérek” edzőjét, Marcelino Garcia Toralt, és a spanyol szakember futballról alkotott elképzeléseit. 

(Kép: goal.com)

“Nagyon fontos meccsre készülünk, hiszen ha sikerül győznünk, akkor hét ponttal is elléphetünk a tabella élén!” – Kezdte Denis Suárez a Barca TV-nek adott interjújában. “Jól ismerem Marcelinot, hiszen a játékosa voltam a Villarrealnál. A csapataival szeret kontrázni, gyorsan átmenni védekezésből támadásba, hátul pedig rendre masszív védelmeket rak össze. A Valenciánál is a 4-4-2-es felállást favorizálja. Jó formában játszanak, soha nem adják fel, és jó néhány igazán nagyszerű meccset játszottak már idén! Nehéz dolgunk lesz!” – Adott rövid jellemzést a 23-esztendős középpályás a Valenciáról, majd kitért röviden saját barcelonai helyzetére is.

“Úgy érzem sikerült előrelépnem. Az elmúlt évhez képest, jobban megy a játék, és igyekszek megragadni minden kínálkozó lehetőséget, és jó játékkal, gólokkal, gólpasszokkal előrukkolni.” – Így a korábbi Villarreal játékos, aki idén 10 tétmeccsen 2 gólt és 3 gólpasszt jegyez a Barcában.

Denis Suárez nagyon szimpatikusan a legjobbakat kívánta a Sevilla vezetőedzőjének, a prosztatarákkal küzdő Eduardo Berizzonak. “A Barcánál mindannyian mellette vagyunk, támogatjuk őt! Nagy csodálója vagyok Berizzonak, aki egy igazi harcos, így képes lesz felülkerekedni a betegségen!”

A Valencia – FC Barcelona összecsapást vasárnap 20:45-ös kezdéssel játsszák a Mestallában! (Tv: Sport 1)