Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Edzője nélkül fogadja a Barcát a Valencia

A Valencia fellebbezése ellenére helybenhagyta a spanyol versenybizottság a “Denevérek” edzőjére, Marcelino Garcia Toralra kirótt két meccses eltiltást. Mindez azt jelenti, hogy a Barcelona elleni hétvégi rangadón  és egy héttel később a Getafe ellen sem lehet ott a kispadon a gárda sikerkovácsa.

marcelino

(Fotó: valenciacf.com)

Az 52 éves trénert a múlt heti Espanyol elleni meccsen Alejandro Hernandez Hernandez játékvezető küldte fel reklamálás miatt a lelátóra. A kétmeccses eltiltás mellett a klub és a szakember is pénzbüntetésben részesült, a döntést pedig a fellebbezés után is helybenhagyta a bizottság.

“Nagyon szerettem volna ott lenni a kispadon ezen az óriási meccsen, de talán a sors akarta így…A három pontot ettől függetlenül ugyanúgy megszeretnénk szerezni egy remek ellenféllel szemben is” – nyilatkozta a hétvégi, Barcelona elleni rangadó kapcsán Marcelino.

A Valencia egyelőre továbbra is veretlen és a katalánok első számú üldözője jelenleg, négy pontos hátrányból várják Marcelino tanítványai a vasárnapi derbit.