Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: a szünetre már megvolt a végeredmény Londonban

A szezon előtti bizakodó várakozásokat bőven alulteljesítve csak a kiesőzónában szerencsétlenkedik, a már menedzserváltáson is átesett West Ham United. David Moyes azonban tegnap mintha már minimális életet lehelt volna a „Kalapácsosok” játékába.

whuVSleicester001

Ugyanis a légiósok tömkelegével sokszínűsített WHU azt a Leicestert fogadta, amely bár helyezését tekintve messze volt eddig a kiesőzónától, de pontszámban nagyon is közel állt ahhoz.

A két gárda meccsének inkább az leső félideje sikerült a jobbra, látványosabbra. Az, hogy egyik fél sem tudott a másik fölé kerekedni, nem csak a gólok mennyiségében mutatkozott meg. Maga a labdabirtoklási arány, és a gólszerzési próbálkozások száma is kiegyenlített volt. A „Rókák” már a 8. percben megszerezték a vezetést Albrighton góljával. A szünet előtti lélegzetvételnyi hajrában azonban jött Kouyate és megszerezte az egyenlítő gólt a hazaiak számára.

A második félidőben ugyan mezőnyben ment a birkózás, ám érdemben egyik fél sem akart már gólt szerezni, mintha a felek kiegyeztek volna egy baráti döntetlenben.

West Ham – Leicester 1-1 (1-1)
Helyszín: Olimpiai Stadion (London); Vezette: Martin Atkinson
Gólszerzők: Kouyate (45. perc), ill. Albrighton (8.)

https://www.youtube.com/watch?v=fpOLzBEqqLw

A forduló további mérkőzései:
Newcastle United – Watford
Tottenham – West Bromwich
Crystal Palace – Stoke
Manchester United – Brighton
Swansea – Bournemouth
Liverpool – Chelsea
Southampton – Everton
Burnley – Arsenal
Huddersfield – Manchester City

Balogh József