Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Serie A: kötelező feladat vár az élcsapatok többségére – a 14. forduló előzetese

A 14. fordulóval folytatódik a hétvégén az olasz labdarúgó bajnokság. Rangadóra ugyan nem kerül sor, ennek ellenére igazán izgalmas összecsapásokra lehet számítani, és ne feledjük, jövő pénteken Napoli-Juventus…

seriea3wallpaper

November 25., szombat

15:00 Bologna – Sampdoria (Digi Sport 1)
18:00 Chievo – Spal (Digi Sport 1)
18:00 Sassuolo – Verona (Digi Sport 2)
20:45 Cagliari – Inter (Digi Sport 1)

A forduló nyitómérkőzésén a kiváló formában lévő, a múlt héten a Juventust legyőző Sampdoria látogat Bolognába. A hazaiak négy meccses veretlenségi sorozatukat maguk mögött hagyva bízhatnak a jó folytatásban, Nagy Ádám a kispadon kezdi majd a mérkőzést. Az idei szezon újoncai közül a legkevésbé rossz teljestményt nyújtó Spal a Chievo vengéde lesz, velük egyidőben játszák a Sassuolo-Verona kiesési rangadót is. Úgy tűnik, az edzőváltás jót tett a Cagliarinak, a szombati nap zárómeccsén azonban a szokásosnál is több kell majd a Napolit üldöző, Szardinián is legjobb felállásával kezdő Inter ellen.

November 26., vasárnap

15:00 Milan – Torino (Digi Sport 3)
15:00 Genoa – Roma
15:00 Udinese – Napoli (Digi Sport 1)
18:00 Lazio – Fiorentina (Digi Sport 1)
20:45 Juventus – Crotone (Digi Sport 2)

Két szeszélyes csapat, az élboly mögött elhelyezkedő Milan és Torino csatáját szinte lehetetlenség megjósolni, a piros-feketék talán erőt meríthetnek a hétközi EL-sikerükből, míg a Torino abban bízhat, hogy hasonlóan helytállnak a San Siróban, mint két fordulóval ezelőtt az Inter ellen. Davide Ballardini győzelemmel tért vissza a Genoa csapatához az előző fordulóban, a még mindig kieső helyen álló hazaiaknak most azonban sokkal nehezebb dolguk lesz a bajnokságban szárnyaló Roma ellen. Az edzőváltáson áteső Udinese immár Massimo Oddóval a kispadon fogadja az éllovas Napolit, akik a jól megszokott Insigne, Callejón, Mertens hármassal állnak majd fel. A három meccs óta nyeretlen Fiorentina a Lazio vendége lesz, a vendégek kispadján az a Stefano Pioli ül, aki 2014 és 2016 között egy sikeres, majd egy kudarccal végződő szezont zárt a rómaiakkal, itt az esély a bizonyításra! A vasárnap esti mérkőzésen a Crotone lesz a Juventus vendége, nehéz elképzelni, hogy a “zebrák” ne három ponttal hangoljanak a Napoli elleni jövő pénteki szuperrangadóra.

November 27., hétfő

20:45 Atalanta – Benevento (Digi Sport 1)

A Benevento szereplését alighanem egyre több szukoló követi figyelemmel, hiszen sorra döntik a negatív rekordokat. A délieknek most sem lesz könnyű dolguk, hiszen az Evertont hétközben idegenben kiütő Atalanta vendégei lesznek.

(zp)